Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Відбувся он-лайн тренінг «Якісні медіа VS Пропаганда: наш фронт у медіапросторі воєнної доби»

15 вересня 2023

15.09.2023 р. студенти НТУ «Дніпровська політехніка» другого (магістерського) рівня освітньої програми 052 Політологія взяли участь у он-лайн тренінгу «Якісні медіа VS Пропаганда: наш фронт у медіапросторі воєнної доби». Організатори тренінгу Інститут демократії ім. Пилипа Орлика у партнерстві з Дніпровським Центром журналістської солідарності НСЖУ.

Тренінг пройшов у дещо незвичній формі – у середовищі Classroom, звідки учасники мали легкий доступ до навчальних матеріалів, контрольних тестів, матеріалів цікавих досліджень з медіаграмотності від експертів і авторів Інституту демократії імені Пилипа Орлика, а також на платформі Zoom, де відбулось хоча й дистанційне, але живе спілкування з колегами та фахівцями.

Тренер – Валерій Дрешпак, доктор наук з державного управління, професор, експерт Інституту демократії імені Пилипа Орлика.

Захід відбувся в рамках проєкту Інституту демократії імені Пилипа Орлика «Мобілізація зусиль для стимулювання попиту на кращу журналістику та вдосконалення навичок критичного мислення громадян».





Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт