Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
fon_ua.jpg

30 серпня 2013

Літнє стажування у Польщі

1-21 липня 2013 р. аспірантка кафедри історії та політичної теорії НГУ Світлана Зимницька пройшла стажування у ХХІІІ Східній літній школі, яка організована Центром східноевропейських досліджень Варшавського університету (Республіка Польща).



Починаючи з 1992 р. у школі проходило навчання більше 400 молодих дослідників-гуманітаріїв з країн Центральної та Східної Європи. Для участі у цьогорічній літній школі на конкурсній основі було запрошено 23 дослідника з України, Білорусі та Узбекистану. Обов’язковою умовою участі у Східній літній школі є володіння двома мовами – польською та англійською.


Програма школи складалася з лекцій, семінарів, екскурсій до різних інституцій, бібліотек та архівів. Лекції проводили видатні науковці з Польщі, країн Західної Європи та США. На одному із семінарів школи С. Зимницька доповідала основні положення свого дисертаційного дослідження. Під час перебування у школі її учасники відвідали Бібліотеку Варшавського університету, Національну бібліотеку Польщі, Головний архів давніх актів у Варшаві, Національний цифровий архів, Центр науки «Коперник», багато музеїв, а також побували на екскурсіях у Кракові та Ґданську. Після закінчення школи усі учасники отримали дипломи встановленого зразка.





Розкажи друзям:

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт